Recept: Anna napra 2011 (kép)

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25054 fő
  • Képek - 8761 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 376 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25054 fő
  • Képek - 8761 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 376 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25054 fő
  • Képek - 8761 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 376 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25054 fő
  • Képek - 8761 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 376 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Anna napra 2011

Alul-felül diós piskóta
hozzávalók:
3db tojás
22,5 dkg. cukor
7,5 kanál víz
7,5 dkg. darált dió
15 dkg. liszt
1 cs. sütőpor

Hozzávalókból piskótát sütöttem, 180 fokon 90-95 perc alatt.
Kihűlt és kettévágtam.

Középre:
3 db. tojásból kávés piskótát sütöttem, amit a v é g é r ő l tekertem fel még
forrón.
hozzávalók: 3 db. tojás, 3 ek.cukor, 4 ek. liszt, fél cs. sütőpor, 3 ek. kávé
/ zamat, cikória-gabona kávékeverékből főztem jó erős kávét és azzal
készítettem/

Töltelék I.
15 dkg. cukorból karamellt olvasztottam és ehhez 5 db. nagy érett
őszibarackot tettem, amivel jól összeforraltam. A barackok levéből pár
kanállal kivettem előre, amiben 1 ek.étk.keményítőt jól kikevertem és ezt a
végén pár percig forraltam a dzsemmel.
Ez kerül a piskótatekercsbe.

Töltelék II:
2 cs. v.pudingpor, 1,2 l tej, 1 púpos ek. étk.keményítő, 15 dkg. cukor, 15 dkg.
vaj, 1 ek.citromlé, pár csepp vanília aroma.

Ebből pudingot főzetem az előírás szerint ezt jól kihűtöttem, ez alatt a vajat
habosra kevertem a van. aromával és a citromlével, majd a kihűlt pudinggal
és végül együtt még a kettőt.
Ehhez a krémhez még a gyümölcs dzsemből hozzáadtam annyit, hogy
az állaga jól kenhető krém legyen./nekem el is fogyott a dzsemem/

Töltés:
Kávés piskótát jó vastagon megkentem a dzsemmel és hagytam pár órát
pihenni, hogy jól megszívja magát./feltekerve/
A van.krémből annyit vettem ki amit gondoltam kb. kell a külsejére, a többi
krémet elfeleztem és az egyik diós piskóta lapot megkentem erre a hat db-ra
szelt piskótatekercs első darabját középre tettem. A többit pedig köré
tekertem úgy, hogy mindig kevés dzsemet még csorgattam a lapok közé.
Majd újból a van.krém és tetejére a második diós lap került amit bevontam a
félre tett krémmel.
Hűtőben jól áthűlt és fondant-tal vontam be.

Cukor virágokat az oldalára, tetejére pedig grillázs rózsát és cukor lepkét
készítettem díszítésnek.

saját munkám

Látta 1081 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

OSVÁTH ILONA üzente 13 éve

Eteti magát a leírás alapján.Nagyon finom lehet,bizonyára más idény gyümölccsel is megsüthető.

Válasz

Ez történt a közösségben:

SERES SÁNDORNÉ 2 napja új képet töltött fel:

Tortak_2_2198582_1635_s

SERES SÁNDORNÉ 2 napja új képet töltött fel:

Tortak_1_2198581_8695_s

Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Csirkepörkölt tarhonyával képhez:

Csirkeporkolt_tarhonyaval_2198300_6197_s

Köszönöm szépen a kedves hozzászólást!

SERES SÁNDORNÉ írta 2 hete a(z) Csirkepörkölt tarhonyával képhez:

Csirkeporkolt_tarhonyaval_2198300_6197_s

HÚ DE FINCSI ÉS MILYEN GÚSZTA. KÖZIKE.

Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:

Csirkeporkolt_tarhonyaval_2198300_6197_s

SERES SÁNDORNÉ írta 3 hete itt:

SZÉP HÉTVÉGÉT. LENNE EGY KÉRDÉSEM,A VIDEÓKNAK,HOL TALÁLOM,AZ URL LINKJÉT,AMIVEL FELTŐLTŐDNEK,HIÁBA AKAROM FELTŐLTENI,NEM ENGEDI.

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu