Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Teljes készenlétben.
Nagy darab szalon cukinak álcázott csomagocska rejt némi pluszt!
Hozzávalók:
75 dkg. liszt, ennek egyharmad része kenyérliszt.
4 db.tojás /ebből lehet hagyni díszítéshez fehérjét/
15 dkg.porcukor
25 dkg.méz
5 dkg.zsír
fűszerek: 2-2 tk. fahéj, szegfűszeg/őrölt/
1 tk.gyömbérpor, kakaópor
2 tk.szódabikarbóna
reszelt citrom v. narancshéj szintén 1-1 tk.
Én úgy szoktam készíteni, hogy a tojások kivételével a nedves hozzávalókat a fűszerekkel összemelegítem forróvíz gőz felett /nem forróra/, majd hozzáadom a kissé felvert tojásokat és végül a lisztet a szódabikarbónával. Az egészt nagyon-nagyon kidolgozom /püfölöm/.
Általában reggel készítem és hűvös helyen pihentetem majd este jól átdolgozom és másnap sütöm. Díszíteni pedig mindig a sütés utáni napon szoktam. Forma megválasztása egyedi. Itt ebben az esetben a tálkák fém tésztaszűrőn sültek, amit alaposan lekentem olajjal.
Díszítés: 1 tojásfehérje
15-20 dkg. porcukor
1mk. ecet
1evk.étkezési keményítő
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!