Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Egészséges, finom és egyszerű . Kell ennél több ?!
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Készítsünk elő 2×20 cm-es tortaformát. Tisztítsuk meg és reszeljük le a sárgarépát és tegyük félre. Csöpögtessük alaposan le az ananászt. Keverjük össze a lisztet a szódabikarbónával, a fűszerkeverékkel és a barna cukorral egy tálban, adjuk hozzá kézimixerrel az olajat és a tojást. Keverjük hozzá a sárgarépát, az ananászt és a diót. Öntsük a formákba és süssük 20 percig, vagy tűpróbáig. A formákból kivéve rácson kihűtjük. A bevonathoz a krémsajtot porcukrot a narancslével és a vanília kivonattal krémesre keverjük. Megkenjük az egyik kihűlt tortát, majd rátesszük a tetejére a másikat, az egészet bevonjuk és a dióval díszítjük.
Hozzávalók:
180g sárgarépa,
75g konzerv darabos ananász,
80g barna cukor,
75 durvára vágott dió,
50g egész a díszítéshez,
300g krémsajt,
60g porcukor,
fél narancs leve,
200g liszt,
1 tk szódabikarbóna,
1 tk mézeskalács fűszerkeverék,
150 ml olívaolaj,
2 tojás,
1 tk vanília kivonat
Forrás: http://www.anna.hu/
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Alj nélküli túrós sütemény - gyors és egyszerű
10 PERCES KEKSZ
Kandírozzunk narancshéjat!
MÉZESKALÁCS MUFFIN