Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Évi tíz számmal, több mint száz oldalon mutatkozik be áprilisban a Jamie Magazin magyar kiadása. A közismert tévés szakács lapja március 25-én jelenik meg, 895 forintért.
„A legmagasabb nemzetközi szakmai színvonalat megcélozva készítettük elő kiadói csoportunk első magazinjának megjelenését. Nagy örömünkre szolgál, hogy Jamie Oliver stábja minket tisztelt meg bizalmával. Hónapok óta dolgozunk a lap londoni szerkesztőségével a magyar kiadás előkészítésén. Jamie könyvei eddig is a kiadói csoportunkban, a Park Kiadó gondozásában jelentek meg óriási sikerrel, így biztosak vagyunk benne, hogy a hazai piacon a lap iránt is nagy lesz az érdeklődés.” − mondta Halmos Ádám, az LS Kiadói csoport ügyvezetője.
Jamie Oliver egyike a legnagyobb népszerűségnek örvendő szakácsoknak. Egészen fiatalon tett szert komoly hírnévre: szakácskönyveket jelentetett meg, étteremláncot épített fel, saját márkanevével forgalmaz konyhai és lakberendezési termékeket. 2008 decemberében jelentkezett első magazinjával, a Jamie Magazine-nal, amely eredetileg kéthavonta jelent meg Nagy-Britanniában. Mára ez az egyik legnépszerűbb gasztronómiai havilap világszerte.
Andy Harris főszerkesztő a szerződés budapesti aláírásakor kiemelte: „A lap 2008-as indulása óta figyeljük, ahogy a márka hihetetlen erővel hódítja meg az egész világot. A magazin mára tizenkét országban jelenik meg, és mindenhol hatalmas sikert arat. Mindenki szereti a finomságokat és az utazást! A különböző kiadások gyakran egymástól is átvesznek izgalmas anyagokat, így nagyon várjuk, hogy a jövőben milyen magyar gasztronómiai érdekességek juthatnak el a német, orosz vagy például görög kiadásába.
Nagy örömünkre szolgál, hogy olyan egészséges ételeket is bemutathatunk, melyeket nem tanult séfek, hanem átlagos olvasók készítenek el. Az egészséges ételek népszerűsítése a Jamie Magazin egyik legfontosabb küldetése.”
A nemzetközi kiadásokhoz hasonlóan a hazai lap a női és férfi olvasókhoz egyaránt szól majd, a főszerkesztője Hajós Szandra lesz. „Izgalmas feladat egy ilyen lapot előkészíteni és gondozni. Ez ugyanis sokkal több, mint egy gasztromagazin: rengeteg életmóddal, utazással és egyéb témával kapcsolatos írás lát napvilágot benne. Különleges papíron fog megjelenni, egyedi vizuális élményt nyújtva. A lapban a nemzetközi licencnek köszönhetően olvashatóak lesznek az eredeti Jamie-tartalmak, valamint helyet kapnak a hazai gasztronómiai élet legizgalmasabb fejleményei” − mondta a főszerkesztő.
Forrás: http://www.origo.hu
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Csalán: mit főzzünk belőle?
Angol hagymaleves zsályával és cheddar sajttal Jamie módra
Pizzatészta Jamie Oliver-től recept
Francia hagymaleves sajttal