Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A főzővizet felteszem melegedni. A krumplit megpucolom, apróra vágom, beleteszem a vízbe.
A spárgák végeit levágom, a fehéret meghámozom. A végeket és a héjakat a
többivel együtt a főzővízbe teszem. A spárgákat feldarabolom, a zöldek
csúcsait félreteszem, majd előbb a fehér, később a zöld spárgát és a
kapribogyót is a fazékba teszem. Sózom, szórok bele cukrot. Amikor már
minden csak nem puha, beleteszem a zöld spárga csúcsokat is a tetejére.
Elzárom a tűzhelyt, s fedő alatt hőntartáson hagyom egy darabig.
Lereszelem a sajtot. A zöld csúcsokat kiveszem, félreteszem. A levest
egy botmixerrel pürésítem, majd egy nagy lyukú szitán átpasszírozom.
A fazekat visszateszem a tűzhelyre, beleöntöm a tejet, szórok rá borsot,
szerecsendiót, koriandermagot, beleteszem a sajtot és a mustárt.
Összekeverem, felforralom.
Tálalok. Merek egy tányérba a levesből, díszítem a zöld spárgasípokkal és a sült baconnal, s rajzolok egy kört a tejjel.
Ennek a levesnek az az érdekessége, hogy felhasználtam hozzá a spárgavégeket és a fehér spárga héját is.
Forrás: http://www.mindmegette.hu
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Aszaltszilvás pulykakuglóf
Legyen az ünnepi menü része a baconbe göngyölt sült csirke
Sajt és sör? Remek párosítás
Sajtos-spenótos torta