Recept: Krumplitócsni sajttal (kép)

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25019 fő
  • Képek - 8641 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1189 db
  • Fórumtémák - 70 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25019 fő
  • Képek - 8641 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1189 db
  • Fórumtémák - 70 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25019 fő
  • Képek - 8641 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1189 db
  • Fórumtémák - 70 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25019 fő
  • Képek - 8641 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1189 db
  • Fórumtémák - 70 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Krumplitócsni sajttal

Hagyományos tócsni recept:

# 1 kg burgonya
# 2 tojás
# 2-3 evőkanál liszt
# olaj a sütéshez

Előkészítés: A burgonyát nyersen megtisztítjuk, megmossuk, lecsepegtetjük, és lereszeljük.

Elkészítés: A reszelt burgonyához adjuk a tojásokat, a lisztet, megsózzuk, borsozzuk, és jól összekeverjük. Serpenyőben olajat forrósítunk. A burgonyamasszát evőkanál segítségével az olajba tesszük, a kanál hátával lepényekké simítjuk. Mindkét oldalát kb. 5-5 percig szép arany barnára sütjük. Papírszalvétára szedjük, hogy a felesleges zsiradékot leitassuk. Forrón tálaljuk, mert csak így igazán finom.
Megkenhetjük fokhagymával, vagy adhatunk mellé tejfölt, vagy akár mindkettőt, ha valaki szereti.

két tócsni összeborítunk és közéjük sajtszeleteket vágunk, majd sütjük még egy kicsit.

Látta 4866 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

ostafi eniko üzente 6 éve

vagyis Vargane Fincziczki Agnes-csak pici olajban kell sutni???
en egyszer sutottem de bo olajban..es nem szerettuk..mert nagyon olajos volt..

Válasz

Prohászka Béláné üzente 8 éve

Rezselj bele sok hagymát és fokhagymát is, és tegyél bele erős pistát, és sok borsot, sokkal finombabb!!!!!!!
mikor megsült egy félliter tejfölgbe reszelj egy fej fokhgymát és forrón azzal kend meg. Nagyoin kapós lesz! SOKKAL-SOKKAL FINOMABB ÍGY!!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 8 éve

Én szoktam tenni bele egy pici majoranát is.De ez már egy másik íz.Sajnos nem fogyós kaják közzé tartozik,de szeretem.Annyit csalok vele,hogy mint a palacsintát,csak kikent és nem bő olajban sütöm

Válasz

Szabóné Marika üzente 8 éve

Mi is lapcsánkának hivjuk.
Ha a nyers krumplit lereszeljük és csak sót és lisztet teszünk bele és nokedlinek szagatjuk majd kevés olajra szedjük és turóval vagy apróra vágott dinsztelt hagymával tálaljuk Az a sztapacska.
Ma én is ezt főzök.
Jóétvágyat.

Válasz

FARKAS ELVIRA üzente 8 éve

meg nem keszitettem ilyet ,most kiprobalom!!!

Válasz

Palotás Gáborné IIus üzente 8 éve

ÉN AKKOR SZOKTAM SÜTNI HA KIMARAD A CSIRKE HÚSRÓL A SÖRTÉSZTÁM . AMIT TEJFÖLEL KÉSZÍTEK ABBA RESZELEK KRUMPLIT ,TESZEK BELE ÉTELÍZESÍTŐT ÉS KANALANKÉNT RAKOM A FORRÓ OLAJBA.ROPOGÓSRA SÜTÖM .JOBBAN FOGY MINT A CSIBEHÚS

Válasz

Nálunk lepcsánkának hívják.Nagyon sok fajta neve van tájaktól függ.Ízlésektől függ mivel esszük:sajttal,tejöllel,vagy bármi mivel mindenki maga dönti el .Jó a recept mi is nagyon szeretjük. Nekem az igazi, az volt mikor Anyukám csinálta.A burgonyát lereszelte só bors bele,ki olajozott egy tepsit bele a massza és arany barnára meg sütötte sütőbe.Kockára vágta és úgy ettük.

Válasz

Török Ferencné Éva üzente 8 éve

Ezt nálunk lapcsenkának hívják. Valóban nagyon fincsi tud lenni. Én szoktam bele reszelni vöröshagymát és sózom, borsozom is a masszát. Viszont sajt nem jár hozzá, csak finom citromos tea.

Válasz

Ábrahám Ica üzente 8 éve

Ábrahám Ica

Légyszives ird meg, hogy készül ez az étel. Köszönöm. Ili

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 8 éve

nagyon jol néz ki! ki fogom probálni.

Válasz

További hozzászólások 

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Szalonnakoronas_zeller_2061004_3725_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu