Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
* 3 érett avokádó
* 25 dkg apró konyhakész rák
* 10 dkg kaliforniai paprika vagy halványító zeller, esetleg olívabogyó
* 2 ek tejföl
* 1 ek ketchup
* 1 tk friss reszelt torma
* 10 dkg majonéz
* só, bors, tabasco, citromlé
* tálaláshoz: salátalevél, paradicsom, keményre főtt tojás, olívabogyó
Elkészítés:
1. A rákokat ha szükséges csepegtessük le. Az avokádókat vágjuk ketté, a magokat vegyük ki, majd öntözzük meg citromlével. Ha szükséges, az aljukat egyenesítsük ki.
2. Az avokádók húsából keveset szedjünk ki kanállal, aprítsuk fel, csakúgy a paprikát (vagy zellert, olívabogyót).
3. A szószhoz keverjük össze a majonézt a tejföllel, ketchuppal, tormával és az aprított avokádóhússal. Sóval, borssal, tabascoval ízesítjük.
4. A rákokat és a zöldséget tegyük be az avokádó felekbe, öntsünk rá az öntetből.
5. Az avokádókat saláta levelekre helyezzük el a tányéron tálaláskor. Dekorálhatjuk negyedekbe vágott kemény tojással, paradicsommal, olívabogyóval.
|
|
Kőszeghy Anna 19 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 19 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!