Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 24884 fő
  • Képek - 8462 db
  • Videók - 165 db
  • Blogbejegyzések - 885 db
  • Fórumtémák - 70 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 24884 fő
  • Képek - 8462 db
  • Videók - 165 db
  • Blogbejegyzések - 885 db
  • Fórumtémák - 70 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 24884 fő
  • Képek - 8462 db
  • Videók - 165 db
  • Blogbejegyzések - 885 db
  • Fórumtémák - 70 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 24884 fő
  • Képek - 8462 db
  • Videók - 165 db
  • Blogbejegyzések - 885 db
  • Fórumtémák - 70 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Borsó leves

Tartalmas, laktató, ahogy Kedvesem tanította :)

Hozzávalók:
Kb.fél kg zöldborsó,(lehet friss,fagyasztott vagy konzerv),
2-3 db sárgarépa,delikát vagy só,
nokedlihez:2-3 tojás,liszt,só.
rántáshoz:kb.2 k.liszt,pici olaj,p.paprika.

Elkészítés:
A zöldborsót delikátos,vagy sós vízbe felteszem főni,majd hozzáadom a karikára vagy kockákra vágott sárgarépát.Ha mindkettő megpuhult,akkor elkészítem a rántást kb.2 k.lisztből kevés olajjal,ha megpirult,pici pirospaprikát adok hozzá,és besűrítem vele a levest

A tojásokból a liszttel,pici sóval a szokásos módon nokdlit készítek,és beleszaggatom a levesbe (aki akarja külön is kifőzheti enyhén sós vízben),és ha a nokedli puhára főtt,elkészült a leves.

Ha konzervből,üveges borsóból készítem,akkor előbb a répát megfőzöm,beleszaggatom a nokedlit,majd a rántás jön,és csak utólag adom hozzá a borsót,mivel már meg van főve,hogy ne főjjön szét.

Látta 14791 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Miczi István üzente 3 éve

Szia kiss szakács
legközelebb tegyél belle több piros paprikát mert nagyon sápadt istván

Válasz

Nagyné Anikó üzente 3 éve

Jól néz ki.
Én a borsó levesbe soha nem teszek főzőpaprikát, néha pedig megízesítem egy kis csirke aprólékkal. Mi úgy is szeretjük.
:)

Válasz

Ez történt a közösségben:

nagy erika 1 órája új képet töltött fel:

Szivarvanyos_pottyos_ponis_torta_1913362_6706_s

nagy erika 1 órája új képet töltött fel:

Bogyo_es_baboca_torta_1913361_4193_s

nagy erika 1 órája új képet töltött fel:

Kala_es_rozsa_torta_1913360_4638_s

Felföldi Fanni 1 órája új blogbejegyzést írt: Túlérett banánból szuper desszertet

Törőcsik Anita 6 órája új blogbejegyzést írt: Fagylalt Kiállítás és Fesztivál

Felföldi Fanni 20 órája új blogbejegyzést írt: Így készíts látványos sütinyalókát!

Törőcsik Anita 1 napja új blogbejegyzést írt: Répaleves kakukkfüves stanglival

Törőcsik Anita 2 napja új blogbejegyzést írt: Babos minestrone

Törőcsik Anita 2 napja új blogbejegyzést írt: Márciusi gasztroprogramok

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu