Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
együnk jó adag feketekagylót (az a nagyobbfajta, olyan 5 cm-es példányok). Kis olajon tegyünk fel hagymát dinsztelni, majd amikor már puha szórjunk hozzá kis fokhagymát és rögtön után a tisztított kagylót. Ha friss kagylót sikerül szerezni, azt jól át kell mosni és lehúzni a „szakállát”, azaz azt a szőrszerű részét, ami a kagylóhéj csukódásánál található. A fagyasztott kagyló általában már tisztított, de ezt a csomagoláson úgyis jelzik. Tehát, amikor a hagymás, fokhagymás olaj már rendben van, akkor rászórjuk a kagylót, és kicsit kevergetjük. Hozzáöntünk egy kis (meleg)vizet, és rádobunk egy-két feldarabolt paradicsomot és hagyjuk kinyílni a kagylókat. 10 perc után sózzuk, borsozzuk és már készen is van.
Kenyérrel és erős paprikával (ízlés szerint) tálaljuk. Fontos tudni, hogy amelyik kagyló nem nyílt ki, azt azonnal ki kell dobni, mert ételmérgezést okozhat.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!