Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Leves:
Fagyasztott málna 15dkg.
Leves alapba 10dkg (tetszőlegesre aprítva)
Főző víz 5dl
Ízesítésre: cukor 2ek
redukció 1 dl (víz 1dl, vörösbor 1dl,, szegfűszeg 4db, fahéj 1/6 ek)
Sűrítés:
Tejföl 1dl, víz fél dl, liszt 1ek
Dúsításra:
Tejszín fél dl, Készre ízesítésre - amennyiben szükséges- cukor
Tejszínhabhoz:
Habtejszín 1dl (habhoz a tejszínt, és az edényt amiben fel akarjuk verni, hűtőbe tesszük)
Elkészítés:
Redukciót felére beforraljuk. Leves alap málnáját vízbe téve felfőzzük, sózzuk, cukrozzuk, beleszűrjük a redukciót. Negyed órát főzzük.
Levest sűrítjük: tejfölt, vizet és a lisztet kikeverjük, majd hőkiegyenlítés után szűrőn keresztül a leveshez öntjük, állandó keverés mellett 2-3percig forraljuk, majd még forrón áttörjük. Tűzre visszatéve főzőtejszínnel(szintén hő kiegyenlítés után)dúsítjuk, csak összeforraljuk, majd hideg vízfürdőben hőmérsékletét annyira csökkentjük, hogy hűtőbe tudjuk tenni.
Behűtött tejszínt kemény habbá verjük
Tanácsok:
Tálalása: Leveses csészébe merjük a habverővel felkevert levest, tetejére tejszínhabot ültetünk.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!