Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A mai ebéd első fogása ez a májgaluska leves volt.
A szokásos módon csirkecombokból és mindenféle zöldségből húslevest készítettem és most tészta helyett májgaluskát főztem bele.
Májgaluska, ahogyan én készítettem:
3 db. szív nélküli csirkemáj, 1 db zsemle, 1 tojás, 2 ek. liszt, 2 ek. zsemlemorzsa, csipet őrölt bors, fél kávéskanál só, néhány szál felaprított petrezselyem zöldje. Aki szereti, tehet bele fél kávéskanál majorannát is.
Hideg vízben beáztatjuk a zsemlét. A májat nyersen elkaparjuk, hozzáadjuk a tojást, lisztet, zsemlemorzsát, sót és az apróra vágott petrezselyem zöldjét. Majd a kicsavart zsemlét. Jól összedolgozzuk.
Kicsit állni hagyjuk, majd két kanál segítségével galuskákat szaggatunk a leszűrt leveslébe. Ha feljöttek a lé tetejére, még főzzük kb. 5-6 percig, utána visszarakjuk a zöldsékeket és tálalhatjuk.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!