Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Leveskészítés a szokásos módon. A hozzávaló összeaprított, mindenféle zöldséget valamilyen zsíradékon (olajon, vajon, vagy egyszerűen csak zsíron) megdinszteljük. Ráteszünk kevés piros paprikát, majd felengedjük, beízesítjük és majdnem készre főzzük. Addig elkészítjük a daragaluskát. Két személyre vetítve: 1 db. tojást símára keverünk, picit sózzuk, majd hozzákeverünk annyi búzadarát, hogy ne legyen folyós, de kemény sem a massza. Én még dúsítottam apróra vágott petrezselyem zöldjével. Kicsit félretesszük pihentetni, hogy dagadjon meg a gríz.
Kisvártatva evőkanál segítségével csinos kis lapos galuskákat szaggatam a levesbe. Megvártam még feljönnek a lé tetejére, utána még kb. 10 percig főztem, majd elzártam a lángot és lefedve pár percig állni hagytam, hogy még duzzadhasson egy kicsit.
Lehet tálalni!
Gyakorlati tapasztalatom: A daragaluska puhább, lazább lesz, ha a masszába egy késhegynyi szódabikarbónát is teszünk.
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!