Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Elkészítése: Vegyél 1 kg. csont nélküli sertéskarajt, vagy pulykacomb filét, vagy csirkemellet. Szabdald tenyérnyi darabokra, klopfold ki, sózd, borsozd, majd hempergesd meg lisztben és hírtelen süsd ki forró olajban. Ha kész, tedd félre.
Apríts vöröshagymát és kevés olajon, vagy zsíron, ahogy jobban szereted fonnyaszd meg. Tegyél rá egy dobozos, darabolt lecsepegtetett gombát és süsd össze azt is sóval, borssal esetleg vegetával ízesítsd.
Ezután az előzőleg megpirított hússzeleteket szorosan rendezd egy tepsibe. Mindegyik hússzelet tetejére tegyél egy jó evőkanállal a párolt gombából, majd erre símíts szintén egy evőkanál jó kemény tejfölt és végül szórd meg reszelt sajttal.
Mehet a sütőbe kb. egy olyan 20-25 percre, illetve amíg a sajt pirulni nem kezd.
Ha kész, szépen sorakoztasd "őket" egy ovális tányérra, vagy fatálra, úgy, hogy középre rakd a mellévaló köretet, jelen esetben én zöldséges-cukkínis petrezselymes kockára vágott krumplit tettem, ezt egy kicsit feldíszítettem, de lehet rizst, vagy salátát is, ki hogy szereti.
A zöldséges-cukkínis petrezselymes krumpli fényképe egy újabb történet lesz.
|
|
Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!