Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Fahejas kelt teszta (sved recept alapjan)
150 gr vaj
5 dl tej
50 gr friss eleszto (nekunk a szaraz eleszto valt be, ebbol 11 gr kellett)
fel kk so
2 kk kardamommag osszetorve
850 gr liszt, de a fiamek 800-at hasznaltak
edenyben felmelegitjuk a vajat a tejjel 37 fokra, osszedolgozzuk a tobbi aggal, kelesztjuk.
2 reszre osztjuk es lisztezett deszkan kinyujtjuk teglalapalakura. Kessel megkarcolva (Nem elvagva!!) hosszaban 3 reszre osztjuk es a 2 szelso savot ferden becsikozzuk 2 cm szelesen es elozoleg a tolteleket kozepre kenve, erre rafonjuk, itt a fiuk varialtak kulonbozo fonasokkal, majd 40 percig kelesztjuk ujra, megkenjuk tojassal, 175 fokon kb 30 percig sutjuk.
toltelek:
100 gr vaj
100 gr cukor
2 ek fahej
szerintem lehet tobbet is csinalni, mert ennyivel alig lehet erezni
a keneshez tojas
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!