Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
# A tésztához:
# 5 tojás
# 1 csomag vaníliás cukor
# 1 dl tej
# 1 dl étolaj
# 2 evőkanál kakaó
# 25 dkg liszt
# 25 dkg cukor
# 1 csomag sütőpor
# A krémhez:
# 2 csomag vaníliás pudingpor
# 6 dl tej, cukor
# A mázhoz:
# 1 nagy pohár tejföl (4,5 dl)
# 4 evőkanál porcukor
# 1 csomag vaníliás cukor
# reszelt citromhéj
Elkészítés: A 2 csomag vaníliás pudingport felfőzzük a 6 dl tejjel, hűlés közben kevergetjük. Ízlés szerint cukrozzuk. A tésztához az 5 tojássárgáját 25 dkg cukorral elkeverjük. Hozzáadjuk az 1 dl tejet, 1 dl étolajat, 2 evőkanál kakaót, 25 dkg lisztet, 1 csomag sütőport és az 5 tojás felvert habját. Tepsibe öntjük a tésztaalapot. A kihűlt pudingot kanállal beleszaggatjuk a tésztába. Megsütjük.
A mázhoz a tejfölt porcukorral, vaníliás cukorral, reszelt citromhéjjal összekeverjük, s a forró tészta tetejére kenjük. A még forró sütőbe visszatesszük, s hagyjuk rászáradni.
Megjegyzés:
A puding lehet puncsos is, így nem sárga, hanem rózsaszín *krátereket* kapunk.
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!