Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
1 db 8 tojásos piskóta tortalap
Csokikrém:
5 tojássárgája
25 dkg porcukor
3.5 dl tej
1 csomag vaníliás cukor
15 dkg étcsokoládé
25 dkg Ráma margarin
Marcipános krém:
25 dkg nyers marcipán massza
2.5 dl tejszín
1 tojás
1 dkg étkezési keményítő
Elkészítés:
A piskótát 4 lapra szeljük.
A csokikrémhez vízgőz fölött sűrűre főzzük az adalékokat, kihűtjük, majd elegyítjük a habosra kevert margarinnal.
A marcipánt a tejszínnel, a tojással, és az étkezési keményítővel felforraljuk, kevergetve kihűtjük.
A torta alsó két sorába a csokis krém kerül, a harmadik rétegként fehér krém lesz.
Kívülről is bevonjuk, megszórjuk mandulával, díszítjük, - tetszés szerint, mindenki fantáziájára bízva.
Ez az eredeti recept.Én annyit módosítottam,hogy a csoki krémet tejszínhabbal kevertem ki a margarin helyett.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!