Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Narancslekvárt az év bármely szakában készíthetünk, főleg, ha nagyobb mennyiségben és olcsóbban juthatunk hozzá.
Írok egy támpontot az elkészíthez: hozzávalók: 4 db. narancs, 1 db. grapefruit, 50 dkg. cukor, picike szalycil.
A narancsokat nagyon jól megmossuk, meghámozzuk úgy, hogy a fehérjéből ne maradjon rajta. A meghámozott gyümölcsöt apró kockára vagdossuk, majd üveg, vagy porcelán tálban összekeverjük a cukorral és letakarva néhány órát állni hagyjuk, amíg a cukor fel nem olvad. Ezután beletesszük egy lábosba, felforraljuk és lassú tűzön állandóan kevergetve 15-20 prcig főzzük. A főzés utolsó perceiben csipet szalycilt adunk hozzá és jól összekeverjük.
Üvegekbe töltjük és szorosan lezárjuk. Ha van otthon csatos üveg, abba a legjobb rakni, ha nincs, a csavaros üveg is megteszi (ha az sincs, dupla celofán).
Száraz dunsztba tesszük. Amikor már teljesen kihűlt, mehet a végleges helyére, a kamra polcára.
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!