Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Ennek is ideírom az elkészítési módját, bár azt hiszem a hozzávalók lassan - néhány kivétellel - már beértek.
A hozzávalók kb. egy másfél literes üvegre értendők:
2 kisebb cukkíni, 2 db. hegyes zöldpaprika, 4 db. zellerszár, 2 szál újhagyma, 30 dkg. sárgarépa, 2 dl. borecet, 6 dl. víz, 10 dkg. cukor, 2 babérlevél, 1 kkanál koriander, 1 kkanál mustármag, pár szem egész bors, 1 evőkanál só.
Elkészítés: Minden zöldséget szépen megtisztítunk. A sárgarépát és a cukkínit hosszúkás csíkokra vágjuk, a hegyes paprikát, zöldhagymát, zellerszárat egészben hagyjuk.
A vizet az ecettel, cukorral, sóval, fűszerekkel felforraljuk, majd a sárgarépát kb. 10 percig főzzük benne. Utána szűrővel kiemeljük a léből. Az üvegbe állítgatjuk szorosan egymás mellé a zöldségeket, ráöntjük az ecetes levet, hogy a zöldségeket ellepje.
Az üveget szorosan lezárjuk és száraz dunsztban hagyjuk kihülni.
Úgy emlékszem ezt is egy régi "Horvát Rozi" szórólap alapján készítettem el, saját ízvilágom beleépítésével.
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!