Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
 
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Azt hiszem az uborka elrakásokon már jócskán túl vagyunk, de azért leírom az elkészítésének módját, el lehet tenni a receptet jövőre is:
Hozzávalók: mindenek előtt friss uborka
A felöntő léhez: 
1 liter vízhez szükséges 3 dl. 10 %-os ecet, 20 dkg cukor. 3 dkg. só, 10-15 szem fekete bors, 1-2 babérlevél, ha van a háznál 1 teáskanál mustármag, 1 szál tisztított torma, majd 1 kávéskanál Na-benzoát.
Elkészítése:
A nagyjából egyforma uborkákat jó alaposan megmossuk és szorosan üvegekbe rakjuk. A vizet az ecettel, cukorral, sóval, fűszerekkel összeforraljuk, majd ha felforrt, az uborkára öntjük.
Másnap leöntjük róla a levet, beletesszük a Na-benzoátot, újra felforraljuk és ráöntjük az uborkára.
Az üvegeket szorosan lekötözzük és száraz dunszban hűtjük ki. Ezután mehetnek végleges helyükre a kamrába.
Az uborka eltevésének ezt a változatát egy régi "Horváth Rozi" szórólapból olvastam és némi változtatással a saját eltevéseimkor alkalmaztam.
|  |  | 
Turner Daniel 4 napja új blogbejegyzést írt: A felhasználói élmény jövője az online kaszinók világában
Turner Daniel 4 napja új blogbejegyzést írt: Kriptovalutás befizetés az online kaszinóban: előnyök és kockázatok
Turner Daniel 5 napja új blogbejegyzést írt: Ingyenes pörgetések: apró lehetőség vagy valódi esély a nyerésre?
Turner Daniel 5 napja új blogbejegyzést írt: E-sport fogadások Tippmixen – beépíthető-e rendszerbe?
Turner Daniel 5 napja új blogbejegyzést írt: Mennyire számít a forma és a motiváció Tippmix fogadásoknál?
Turner Daniel 5 napja új blogbejegyzést írt: Hogyan változtatja meg a technológia és a mesterséges intelligencia a sportfogadást?
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!