Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók: 5 tojás, 20 dkg porcukor, 20 dkg liszt, 1 sütőpor.
Az 5 tojássárgáját 5 kanál langyos vízzel és 15 dkg porcukorral habosra kikeverjük, majd az 5 tojásfehérjét 5 kanál langyos vízzel és a megmaradt 5 dkg porcukorral szintén habosra kikeverjük. A habosra kikevert tojássárgájába beletesszük a 20 dkg megszitált lisztet és a sütőport, végül belekavarjuk a habosra kevert tojásfehérjét is. Vajjal kikent, lisztezett tortaformába töltjük, és előmelegített sütőben mérsékelt tűznél kisütjük. A meleg tortát lapjában 2 fele vágjuk vizes konyharuhával felcsavarjuk,mikor kihült óvatosan kicsavarjuk és gesztenye krémmel megtöltjük.
Krém:200 gr gesztenyepüre,200 ml tej,3 kanál liszt,rum,200 gr vaj.
A lisztböl és tejböl pépet fözünk még melegen hozzáadjuk a vajat,majd izlés szerint rumot,végül óvatosan belekavarjuk a gesztenyepürét
.Az egyik rúd lesz a fa törzse a másikat több részre osztjuk és a törzs mellé illesztjük.Csoki öntettel bevonjuk,villával erezetet húzunk tejszinnel és kivivel diszithetjük.
Csoki öntet:
-200 ml folyékony tejszin, 30 dkg csoki.
Mikrohullámúsütőben 2-3 percig melegitjük ,majd jól kikavarjuk,mielőtt kihűlne bevonjuk a tortát.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!