Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Ez a torta úgy készült mint a Margaretta torta,csak itt a szirmok "Ménesiné Magdi diszitő alapanyag" receptje alapján készült.A recept kitünő,nagyon jól lehet vele dolgozni,köszönöm a receptet.A napraforgó közepe tejszinhab,és csoki diszcukorral van betakarva.
Idézem a receptet:" 1 evőkanál zselatint 6 evőkanál vízzel összemelegítünk, teszünk hozzá 2 evőkanál mézet, 1 evőkanál margarint,ezt jól összedolgozzuk és teszünk hozzá annyi porcukrot amannyit felvesz.
kb 60 dekát írt, de mivel azt nem írta hogy hidegen, vagy melegen kell a margarin és a méz, ez kevésnek bizonyult, mert én bizony hidegen tettem ezeket. Mire én ezt összegyúrtam, ez egy ragacsos massza amit porcukorral szórt valamin kell gyúrni, vagy egy nagyobb tálban. Ezt a masszát hagyni kell másnapig szobahőmérsékleten, újra át kell gyúrni margarinos kézzel, így nem ragad,,, annyira."A teljes leirás megtalálható Ménesiné Magdi hobbija oldalon.
|
|
|
Turner Daniel 5 napja új blogbejegyzést írt: A felhasználói élmény jövője az online kaszinók világában
Turner Daniel 5 napja új blogbejegyzést írt: Kriptovalutás befizetés az online kaszinóban: előnyök és kockázatok
Turner Daniel 6 napja új blogbejegyzést írt: Ingyenes pörgetések: apró lehetőség vagy valódi esély a nyerésre?
Turner Daniel 6 napja új blogbejegyzést írt: E-sport fogadások Tippmixen – beépíthető-e rendszerbe?
Turner Daniel 6 napja új blogbejegyzést írt: Mennyire számít a forma és a motiváció Tippmix fogadásoknál?
Turner Daniel 6 napja új blogbejegyzést írt: Hogyan változtatja meg a technológia és a mesterséges intelligencia a sportfogadást?
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!