Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Már ideje,hogy felhasználjam a fagyasztóban pihent magozott ropogós cseresznyét.
Erre a receptre történt a választás.
Nagyon finom,légiesen könnyed sütemény.
Tejfölös,cseresznyés piskóta
Hozzávalók:
A tésztához:
30 dkg finomliszt
3 db tojás
3 dl 20%-os tejföl
1 közepes citrom reszelt héja és leve
25 dkg porcukor
1 csomag vaníliás cukor
1 csomag sütőpor
csipet só
Valamint:
kb. 80 dkg ropogós cseresznye
2 evőkanál kristálycukor
1 teáskanál őrölt fahéj
Elkészítés:
A cseresznyét kiolvasztottam.
A tésztához a tojásokat kikeverem a porcukorral, a többi hozzávalóval, végül a sütőporral elkevert lisztet beleszitálom, összekeverem.
Sütőpapírral bélelt 20×30 cm-es tepsibe simítom a tésztamasszát, tetejét kirakom a cseresznyével.
Fahéjas kristálycukrot szitáltam a tetejére.
180 fokra melegített sütőben kb. 35 perc alatt (tűpróba!) megsütöttem.
A tepsiben hagyom kihűlni, majd szeletelem, és porcukorral meghintve tálalom.
|
|
Kőszeghy Anna 15 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 15 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!