Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
EPERREL TÖLTÖTT TÚRÓGOMBÓC
Nagyon finom,könnyű gombóc.
Előnye,hogy egyszerre dolgozhatunk a masszával,nem kell pihentetni.
Hozzávalók gombóchoz:
3 db tojás
4 ek. cukor
1 csipet só
6 ek. zsemlemorzsa
50 dkg túró
A hempergetéshez:
10-15 dkg zsemlemorzsa
2 ek. kristálycukor
1 ek. étolaj
A töltelékhez:
30 dkg eper
Az öntethez:
3 dl tejföl
1 vaníliás cukor:
Elkészítése:
A gombóc hozzávalóit összekeverjük.
Egy darab masszát a tenyerünkön ellapítjuk,1 szem epret teszünk rá ,
vizes kézzel gombócokat formázunk,majd forró ,lobogó vízben kb. kb. 10-15 perc alatt ,vagyis addig főzzük,míg jól megduzzad..
A zsemlemorzsát a cukorral karamellizáljuk,az étolajat hozzá keverjük.
A megfőtt gombócokat szűrőkanállal kiszedjük,folyó víz alatt leöblítjük és a karamelles morzsába forgatjuk.
Az öntet hozzávalóit kikeverjük .
A még meleg gombócokat ,vaníliás tejföllel meglocsolva tálaljuk és fogyasztjuk.
|
|
Kőszeghy Anna 15 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 15 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!