Recept: IMG_1537_2 (kép)

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25054 fő
  • Képek - 8761 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 376 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25054 fő
  • Képek - 8761 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 376 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25054 fő
  • Képek - 8761 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 376 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25054 fő
  • Képek - 8761 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 376 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

IMG_1537_2

viragos

Látta 1244 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Nagyon köszönöm!Ezt ki fogom próbálni.Úgyis jön hétvégén a férjem szülinapja, arra valami fondantos tortát szeretnék csinálni neki, aztán meg a kisfiam ovos ballagása.:)

Válasz

nagy eniko üzente 15 éve

Ez a torta pillecukrossal van be vonva de altalaban a kovetkezo receptet hasznalom:50 ml vizbe beaztatok 1 tasak dr otker zselatint fel melegitem (nem fozom mert tonkre megy) hozza keverek 1 nagy kanal mezet kb 6 gr-ot es porcukrot amennyit felvesz.Szep feher lessz utana szinezheted es hasznalhatod de sokaig elall a hutoben is. Kerdezz nyugodtan szivesen segitek:)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Nagyon tetszenek a tortáid.
Ezt a fajta fondant nem ismertem,csak a pillecukrosat csináltam eddig. Ennyi amit leírtál?Mennyi zselatint olvasztasz fel 50 ml vízhez?Milyen fajtát használsz hozzá? Bocs, hogy ennyit kérdezek! :)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

jaj, istenem, álmodozom, és irigykedem:( Gratulálok. Ez, amit leírtál, színezhető?

Válasz

nagy eniko üzente 15 éve

Ezt a tortat a pillecukros valtozattal vontam be (pillecukor,margarin,porcukor)
de nem szerettem vele dolgozni mert nagyon ragadott es miutan a tortara kerult hamar ellagyult .Mostanaban zselatint felolvasztom a tasakon leirtak szerint 50 ml vizbe, teszek bele 1 evokanak mezet es porcukrot amannyit felvesz. Az auto es az ajandek torta ezzel a masszaval van bevonva.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Most találtam egy bizonyos Gabriella konyhája nevű honlapot. Azt hiszem, sokat fogok onnan tanulni. Csak legyen rá lehetőségem, hogy megcsinálhassam ezeket a gyönyörűségeket. Te hogy csinálod a fondüt (vagy hogy kell írni...)?

Válasz

Ez történt a közösségben:

SERES SÁNDORNÉ 3 napja új képet töltött fel:

Tortak_2_2198582_1635_s

SERES SÁNDORNÉ 3 napja új képet töltött fel:

Tortak_1_2198581_8695_s

Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Csirkepörkölt tarhonyával képhez:

Csirkeporkolt_tarhonyaval_2198300_6197_s

Köszönöm szépen a kedves hozzászólást!

SERES SÁNDORNÉ írta 2 hete a(z) Csirkepörkölt tarhonyával képhez:

Csirkeporkolt_tarhonyaval_2198300_6197_s

HÚ DE FINCSI ÉS MILYEN GÚSZTA. KÖZIKE.

Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:

Csirkeporkolt_tarhonyaval_2198300_6197_s

SERES SÁNDORNÉ írta 4 hete itt:

SZÉP HÉTVÉGÉT. LENNE EGY KÉRDÉSEM,A VIDEÓKNAK,HOL TALÁLOM,AZ URL LINKJÉT,AMIVEL FELTŐLTŐDNEK,HIÁBA AKAROM FELTŐLTENI,NEM ENGEDI.

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu