Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Lapok:
- 120 gr lagy vaj
- 120 gr tojasfeherje ( kb 4 tojas)
- 120 gr porcukor
- 120 gr liszt
- 6 kanal kakao
Krem:
- 350 ml tejszin
- 3 kanal suritett tej
- 2-3 kanal mez
- 2 tasak vanilias cukor
Tetejere glazur.
Lapok: A cukrot jol elkeverjuk a vajjal, majd hozzaadjuk a habosra vert tojasfeherjet. Ezutan belekeverjuk a kakaoval vegyitett lisztet (es esetleg egy kicsi sutoport)- ajanlatos szurovel hinteni, ne legyenek csomok.
Az eredeti recept tojassargaja nelkul van, de en a vegen bele szoktam keverni a tojassargakat is.
Ebbol 2 lapot sutunk. Nem lesz folyekony, ezert egy fakanal segitsegevel a sutopapirra egyenletesen elnyujtjuk.
4 percet sutjuk .
Krem: kemenyre verjuk a tejszint, majd hozzaadjuk a mezet, suritett tejet es a vanilias- cukrot.
Amig a lapok teljesen kihulnek, a kremet a hutobe tesszuk.
Amiutan a lapok kihultek, osszerakjuk. A tetejere glazurt simitunk. (En a Dr. Oetker-tol a tasakos glazurt szoktam hasznalni, nagyon egyszeru kezelni).
Ez a kinder-pingui receptje. Ahhoz, hogy tortat sussek, megduplaztam az adagokat ( 3-4 lapot lehet sutni).
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!