Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Lap:
- 4 tojas
- 120 gr cukor
- 130 gr cukor
- 30 gr kakao
- 1 sutopor
Krem:
- 3 tojassargaja
- 150 gr vanilias porcukor
- 1 Rama-margarin
- 4 kanal kakao
- rum
Toltelek:
- 500 gr meggy
- 1 tasak zselatin
- 4 tojassargaja
- 100 gr cukor
- 125 ml rum
- 400 ml tejszin
- 100 gr reszelt- csoki
Lap: A tojasokat a cukorrral es 4 kanal forro-vizzel 8-10 percig verjuk, majd hozzaadjuk a kakaoval es a sutoporral osszekavart lisztet.
1 lapot sutunk belole ( kb 17 percet).
Krem: A margarint jol eldorzsoljuk, amig kremes lesz.Hozzaadjuka porcukrot es jol ossekeverjuk. A vegen hozzakavarjuk a kakaot, a tojjassargakat es a rumot.
Toltelek: A tojassargakat goz felett verjuk a cukorral es a rummal.Hozzaadjuk a feloldott zselatint.
Miutan kicsit kihult, hozzaadjuk a felvert tejszint es a csokit.
Ha lehetseges, ajanlatos egy eltavolithato falu tepsiben osszerakni.
Ahhoz, hogy meg finomabb legyen, a lapokat szirupozni lehet ( cukrot karamelizalunk, majd felontjuk vizzel es teszunk hozza pici rumot).
Osszerakas: A kettevagott lap also felet betesszuk a tepsibe, jol megontozzuk. Rakenjuk a rumos-kremet es rarakjuk a masodik szirupozott lapot. a tetejere raontjuk a tolteleket. Meggyel es reszelt-csokival diszitjuk.
Legalabb 4-5 orat hulni hagyjuk (amig a toltelek megkemenyedik).
Leveszuk a tepsi oldalat es .... JO ETVAGYAT!
|
|
Kőszeghy Anna 16 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 16 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!