Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A hozzávalók 3 nagy gáztepsi pizzához elegendőek.
Tészta: 1 kg liszt
2 csapott ek. só
1 csg száritott élesztő
1 ek oregáno
őrölt bors
6 dl langyos viz
1 kk cukor
1 dl olivaolaj
Mártás: 2 db hagyma apróra vágva
1 dl olivaolaj
1 doboz hámozott paradicsom
1 kicsi sütitett paradicsom
1 pohár viz
babérlevél, oregánó, őrölt bors
feltét: kb 0.5 kg gomba, 0.5 kg sonka, 0.5 kg sajt
Az olajon a hagymát megdinszteljük, a süritett paradicsommal 1-2 percig
sütjük, majd a hámozott paradicsomot, vizet és a fűszereket hozzáadjuk
és kb negyed órát lassú tüzön - kevergetés mellett - főzzük.
A lisztet, sót, oregánót, borsot összekeverjük. A langyos vizbe az
élesztőt, cukrot, olajat. Mikor az élesztő felfutott a lisztet apránként hozzákeverjük, majd géppel hólyagosra dolgozzuk. /kb. 6-8 perc/
Lisztezett deszkán átgyúrjuk, három felé osztjuk és kinyújtjuk. A tepsit kiolajozzuk és a tésztát ráfektetjük, megszurkáljuk villával.
Megkenjük a paradicsomos szósszal, a felszeletelt gombát, sonkát rárakjuk és reszelt sajttal bőven megszórjuk. Előmelegitett sütőben /180
C-on/ addig sütjük még a sajt ráolvad.
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!