Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
tarja piritott hagymával
Saját
Elkészítési idő: 45 perc
Hozzávalók:
6 szelet tarja - csont nélkül
5-6 db hagyma
liszt
só
bors
köretnek: hasábburgonya
olaj
tarja piritott hagymával képes recept
Elkészítés:
A megmosott, megtisztitott tarját szeleteljük, majd kissé kiklopfoljuk, majd bevágjuk a szélein. Sózzuk,borsozzuk.
A hagymát megtisztitjuk és karikára vágjuk. Gyűrűire szedjük, majd lisztben megforgatjuk.
Olajat hevitünk - kb. 2 újjnyit - és a hagymákat adagonként pirosra sütjük, papirtörlőre szedjük.
A husokat lisztben megforgatjuk. Serpenyőben kevés olajat felforrósitunk és a husokat hirtelen mindkét oldalán átsütjük, majd kisebb lángon - letakarva - tovább sütjük még meg nem puhul.
A hasábburgonyát - vagy mást - megsütjük és lehet tálalni. Egyszerű, de jó.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!