Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Pulykamell ragu sajttal-gombával-zöldborsóval
Saját
Elkészítési idő: 45 perc
Hozzávalók:
pulyka v. csirkemell
gomba
tömlős Medvesajt
zöldborsó
hagyma
fokhagyma
pirospaprika
petrezselyem
kakukkfű
olaj
só
bors
főzőtejszín
Pulykamell ragu sajttal-gombával-zöldborsóval képes recept
Elkészítés:
A húst kockára, a hagymát apróra, gombát szeletekbe vágjuk.
Az olajon megfuttatjuk a hagymát, a húst hozzáadjuk és fehéredésig kevergetjük, majd egy kis pirospaprikával, sóval borssal, kakukkfűvel megszórjuk. Félig megpároljuk, majd a gombát, kicsit később pedig a zöldborsót is hozzáadjuk. Mikor már minden megfőtt, a sajttal és főzőtejszínnel összeforraljuk.
Köretként pennét, spagettit, rizst stb. adhatunk mellé.
A ragut a tányéron is megszórjuk vágott petrezselyemmel.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!