Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Vagy ahogyan legtöbben ismerjük "nudli"
Hozzávalók: 40 dkg. sütőtök püré /sült vagy párolt/
40 dkg. főtt burgonya pürésítve
só
1-2 maréknyi reszelt sajt
1 db. tojás
liszt amennyit fel vesz
Legjobb a szürke kerek tökből mert szárazabb, gesztenyésebb állagú és e-miatt kevesebb liszt kell.
A sajt pedig kissé szintén puhítja.
A hozzávalókat összedolgozzuk annyi liszttel ami éppen nagyon szükséges. Eléggé nyúlós, ragacsos tésztát kell kapnunk így lesz finom puha a végeredmény.
Lisztezett deszkán rudakat sodrunk és feldaraboljuk, forró sós vízben kifőzzük.
Lecsepegtetett nyakikat megszórjuk reszelt sajttal és némi tökmagolajjal.
Vagy kevés olajon pirított kis kolbász kockákkal esetleg pirított békennel.
Szokásos módon készítünk almamártást, amibe friss reszelt tormát forralunk.
Kb. fél liter vízhez 3-4 db. alma pici só és pici cukor nem kell semmi más ízesítés. Összeforraljuk és mehet bele a friss reszelt torma ízlés szerinti mennyiség/kb.kettő kanálnyi/ Végül kevés joghurtos liszttel vagy keményítővel besűrítjük. Balzsamecettel és narancslével ízesítjük.
"Egészségesebb" változatként:
Fél liternyi vizet egy jó maréknyi zabpehellyel pár percig forraljuk pici sóval és mehet bele az alma.... további változatlan, így nem kell lisztes habarás csak 1-2 kanálnyi joghurt.
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!