Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Vaniliás- csokis jégkrémtorta
Vaniliáshoz : 3 cs. tejszínhab-por, 4,5 dl tej, 3 db tojás, 2-3 ek. porcukor, 2 cs. vaniliáscukor, 1 cs. kavarós vaniliás pudingpor, 2 db. habfixáló.
Mindent jól összeturmixoltam a massza felét beleöntöttem a folpack-kal kibélelt tésztaszüröbe, a másik felét pedig egy másik tésztaszürőbe, de ennek az alját kibéleltem papírral, hogy talpa legyen. Majd fagyasztottam utánna ráönttem a csokis masszát /receptje ugyanaz mint a vaniliássé csak a kavarós vaniliás pudingpor helyett kavarós csokoládés pudingport használtam, és csak a fele mennyiség kell./
Amikor jól kifagyott összeborítottam a két szűrőt, közé csokit csúrgattam, hogy összeragadjonak és így fagyasztóba tesszük. Kb. másnap lehet díszíteni.
Díszités: 1 cs. tejszínhab-por, 1,5 dl tej, 1 cs. habfixáló, 1 cs. vaniliás cukor, 2 ek. porcukor, 1 e.k kavarós pudingpor /Díszíteni akkor jó, ha már fagyos. Gyorsan kell dolgozni, mert gyorsan olvad./
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!