Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Diós piskóta: 4 tojásos piskótába tettem 5dkg darált diót és késhegynyi őrölt fahéjt.
Diós krém:2 dl tej, 2 ek. liszt, 10 dkg cukor, 15 dkg margarin, 10 dkg darált dió, késhegynyi őrölt fahéj, 1 kk. rum vagy rum aroma.
A tejből és a lisztből besamelt készítünk közben beletesszük a cukrot. Ha kihült a habosított margarinhoz keverjük, majd hozzáadjuk a darált diót , a fahéjat és a rumot /vagy rum aromát/ ezzel alaposan kikeverjük. És megtöltjük a piskótalapot. A külsejét csokimasszával borítottam le, az unicum jelét fehércsokimasszából készítettem és ezt szineztem, a felírata vajkrémből van.
Csoki massza: 15dkg csokit megolvasztok, hozzáadok 2 kiskanál mézet, 1 kávéskanál zselatin amikor kezd hűlni, akkor gyurma alkú lesz és akkor lehet gumikesztyűben formázni, kinyújtani.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!