Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Négy darab, 4 tojásos piskótát sütöttem, sima, csokis,rumos és eper pudingos. Direkt "csíkos" tésztát akartam, mert szerintem jól néz ki felvágva. A mintát a neten szereztem és felnagyítottam. Egyenként a kihűlt piskótalapokra tettem a sablont és kivágtam a formát. A krém pudingos-vaníliás krém volt, amibe összetört őszibarackot kevertem. A 3 rétegből az egyik tejszínes-őszibarackos volt. Természetesen RAMA adta meg mindkettő krémes állagát. Mindenki saját szájíze szerint készítheti. Kívülről sima krémmel vékonyan bekentem és erre jött a szép fehér dekor-massza. Ugyanúgy kell bánni vele mint a marcipánnal. A ruha és a masni festése valahogy nekem nem sikerült, mert nem rózsaszín lett. Úgy gondoltam, hogy kevés piros festéket tettem a masszához, fogalmam sincs miért narancssárga lett!!! Biztosan van aki érti! A masszából még az asztalon kivágtam a formát és ételfestékes tollal körberajzoltam. Valamiért nem fogta be a masszát folyamatosan a toll. A szeme maradék fekete marcipán, az orra Oetkeres dekor toll. A bajusza csokiba mártott fogpiszkáló, de ha legközelebb csinálok akkor nagyon vékony ropit fogok a csokiba mártani és akkor az is ehető lesz. Az alap ötletet a "serpenyő" oldalán olvastam és "beindult" az agyam. Nagyon sokféleképpen elkészíthető szerintem.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!