Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Egy barna csokis piskóta az alapja, 26-os torta formában. Amikor kész lett az oldalából levágtam egy kicsit és a tetejére-aljára ragasztottam krémmel. Kettőbe vágtam a lapot és az alsóból egy kicsit kivágtam középen, mert idetöltöttem a meggyes krémet. A kivágott piskóta darabokra később szükség lesz! A meggyes krém kb. 30 dkg. meggyből(nekem befőtt), kevés fahéjból és 1 dl. vízben oldott zselatinból áll. Ha friss meggy akkor kell cukor is. A meggyet párolom egy kis ideig a fahéjjal, majd a vízben elkevert zselatint ráöntöm és kevergetve 1-2 percig főzöm. Ezt kenem rá az alsó lapra, de előtte kicsit bekenem a krémmel, ne ázzon el a piskóta. A meggyre tettem sugár alakba a tejben megforgatott babapiskótát és a barna piskótát. Erre tettem a pudingos vaníliás krémet.(1 pudingot megfőzni szokásos módon és ha kihűlt margarinnal kikeverem.) A krémre a 2. barna csokis piskóta lapot rátettem és kívül is vékonyan bekrémeztem. A borítás a saját készítésű cukor fondant. Kb. 80 dkg. átszitált porcukor+2 ek. méz+zselatin+margarin, de a pontos leírást megtalálni "Kiskuktánál". A haja felolvasztott csoki amit szilikon ecsettel kentem fel, de sajnos mivel széles az ecset nem lett a haj széle szép. A virágok is fondantból vannak kiszúrva és ételfestékes tollal színeztem. Az arcpírt nem akaratból tettem fel, de mivel először dolgoztam ezzel az anyaggal nem tudtam milyen érzékeny és a simogatásnál az ujjammal benyomtam. Kénytelen voltam túl dekorálni. A szív és a 8-ba is hasonló okokból került dísz. Az alján egyszerűen kisodortam az anyagot és nyomkodva illesztettem.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!