Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A recept Rita galériájából származik, a recept.network.hu-ról. Köszönet érte.
Tészta: 20 dkg. cukor
15 dkg. liszt
1 dl. tej
4 db. tojás
fél csomag sütőpor
2 db. 3 in 1 kávé
1 dl. olaj
Krém:
2 csomag karamellás pudingpor
5 dl. tej
20 dkg. margarin
15 dkg. porcukor
Tetejére:
4 dl. Hulala
Elkészítés:
A tészta hozzávalóiból piskótát sütünk 36x26-os tepsiben, 180 fokon, kb. 15 percig. Hagyjuk kihűlni.
A pudingporból 2 teáskanálnyit félre teszünk, a többit megfőzzük a tejben, majd hagyjuk kihűlni.
A margarint a cukorral habosra keverjük, majd hozzákeverjük a kihűlt pudingot. Jól eldolgozzuk és a tésztára kenjük.
A tejszínt felverjük és a krémre kenjük. Nem kell nagyon elsimítani.
A 2 kanál pudingot 3 teáskanál cukorral, 2 teáskanál olajjal és 1-1.5 dl. vízzel felfőzzük és a tejszínre csurgatjuk, majd egy villával "belecirógatjuk", hogy szép márványmintás legyen.
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!