Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók: 60 dkg csirkemell ( vagy igény szerint), 12 szál
zöld spárga, só, őrölt bors, 16 db bacon szelet (ha széles a szalonna szelet, akkor egy csirkemell filé betekeréséhez 3 szelet is elég), libazsír vagy kacsazsír.
A spárgaszárakat meghajlítottam, és eltörtem. Az alsó részét meghámoztam, és párolás után a körethez felhasználtam. A spárgaszál felső részét nem kellett meghámozni, mert nem volt szálkás.
Egy tálcára egymást kissé fedve kiterítettem 4 szelet bacont, erre a besózott, borsozott filéket, rá 3 szál zöldspárgát tettem, (úgy, hogy a végei kissé kilátszódjanak), majd szép szorosan feltekertem a roládokat.
Zsírral vastagon kikent hőálló tálba fektettem, kb. 1 dl vizet töltöttem alá, szorosan lefedtem alufóliával, és előmelegített sütőben, közepes lángon a hús puhulásáig sütöttem.Sütés közben többször meglocsoltam a tekercseket.Ezután levettem a tetejéről a fóliát, és a szalonna pirulásáig tovább sütöttem.
Párolt-pirított zöldséges bulgur volt a körete.
A család véleménye szerint nem kell minden nap ilyent készíteni, elég lesz minden másnap!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon-nagyon finom volt!
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!