Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
 
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
Zeller igény szerint (ne legyen fás).
A panírozáshoz: liszt, tojás, zsemlemorzsa, szezámmag.
A sütéshez: étolaj.
A megtisztított, hámozott zellert ujjnyi széles félkarikákra vágtam, majd sós vízben kb. 5 percig főztem. Azután leitattam róla a vizet, majd a szokásos módon paníroztam: liszt-tojás-szezámmaggal kevert morzsa.
Forró, de nem füstölgő olajban szép pirosra sütöttem.
Krumpli pürével és tartár mártással kínáltam.
Már többször készítettem, ismét nagyon ízlett.
|  |  | 
Turner Daniel 4 napja új blogbejegyzést írt: A felhasználói élmény jövője az online kaszinók világában
Turner Daniel 4 napja új blogbejegyzést írt: Kriptovalutás befizetés az online kaszinóban: előnyök és kockázatok
Turner Daniel 5 napja új blogbejegyzést írt: Ingyenes pörgetések: apró lehetőség vagy valódi esély a nyerésre?
Turner Daniel 5 napja új blogbejegyzést írt: E-sport fogadások Tippmixen – beépíthető-e rendszerbe?
Turner Daniel 5 napja új blogbejegyzést írt: Mennyire számít a forma és a motiváció Tippmix fogadásoknál?
Turner Daniel 5 napja új blogbejegyzést írt: Hogyan változtatja meg a technológia és a mesterséges intelligencia a sportfogadást?
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!