Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Jó étvágyat,saját recept-0,16dk pulykamellfilé,tehéntúró/,de lehet juh is/friss kapor, tisztitott gomba/apró kockára/petrezselyem,só fokhagyma,fehérbors,tojás,snidling/vagy pórénak a zöld része/pirosszínű paprika/pritamin-californiai-vagy kápia- mindeggy/ezt is apró kockára,hogy mutatossab legyen,/nem beszélve arról,hogy finom benne/.A húst nem-sózom,kikloffolom, betőltőm majd,kolozsvári szalonnaszeletekbe göngyölöm.tepsiben sütöm/10percig ajánlatos alufólia alatt sütni.Ha megsült a levéből készitem a sajt mártást.A lébe teszek lisztet, szerecsendiót fehérborsot majd utánna teszem fe a főzőlapra és készitem el a fehéralap mártást úgy,hogy a tej helyett húslével engedem fel,pici citromlé,kevés tejföl,ha kell utánsózok átszüröm,majd teszek bele tejszint,és reszelt sajtot/trapis-eidami-füstőlt,de akkor levágom a barna héját és úgy,/ami éppen kéznél van, de már nem forralom.Kőretnek amit jónak látsz/rizs-krokett burg,fánk,stb Azért nem irtam,hogy miből mennyi kell mert szerintem egy jó háziasszony úgyis rá jön,hogy a 16dk p,mellet azt egy főre értem.Ha valaki megcsinálta kérem irjon,hogy hogyan izlett.
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!