Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
230gramm fácánmáj,1teáskanál só,1csipet őrölt szerecsendió,1teáskanál száraz(angol)mustárpor,1/2teáskanál őrölt szegfűszeg,1teáskanál friss kakukkfű,1fej vöröshagyma,2evőkanál brandy,150gramm vaj,4lap zselatin(2-2/5dkg),2vőkanál sötét szója szósz,1.5dl vörösbor az aszpik színezéséhez.150gramm vaj.A májakat teflon serpenyőben 3/4-es re sütjük meg a vöröshagymával egy kevés zsíradékon. Ha kész félre húzzuk a tűzhelyről és hagyjuk félig kihűlni.Turmixgépbe tesszük,hozzáadjuk a fűszereket(a vaj,legyen szobahőmérsékletű)és pépesítsük addig amíg a teksztúrája egyenletes állagú nem lesz.Melegítsük fel a vörösbort(csak melegítsük ne forraljuk)és oldjuk fel bent a zselatint.Adjuk hozzá a szójaszószt és turmixoljuk össze.Kicsit hagyjuk hűlni,majd ha kezd bevonóképes lenni,öntsünk ki vele egy őzgerinc formát majd töltsük fel a pástétommal.Párszor koppogassuk hozzá az asztalhoz,hogy a levegő mindenhonnét eltávozzon belőle.Ha maradt aszpikunk,öntsük ki a pástétom alját is.Legalább egy éjszakára tegyük a hűtőbe!Felhasználás előtt tegyük langyos vízbe az őzgerincformát(csak kivülről!)1percre és fordítsuk ki belőle a pástétomot.Erdei lekvárral és gyümölcsel tálaljuk.Ezt a receptet csirkemájból is elkészíthetjük,vagy akár felesben is.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!