Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
1 kg liszt, 10 dkg rétesliszt, 6 dl tejföl, 1 dl tej, 1 dl olaj, 1 ek só, 1 ek cukor, 1 csomag( 11 g) szárított élesztő, 2 tojás.
Töltelék: 30 dkg sonka, 20 dkg virsli, vagy krinolin, 4 közepes lila hagyma, 1 fej fokhagyma egy kevés olaj, 10 dkg margarin, 20 dkg sajt.
A tésztához a folyékony hozzávalókat meglangyosítjuk, majd hozzá keverjük a többi hozzávalót. és alaposan kidagasztjuk. Letakarva meleg helyen duplájára kelesztjük.
A töltelékhez a sonkát apró kockára vágjuk, egy kevés olajon megsütjük ( nem pirosra), a virslit is apróra kockázzuk, és hozzá tesszük a sonkához.Egy kicsit sütjük.
Mikor kész van kiszedjük, a vissza maradt olajhoz tesszük a margarint, és belereszeljük a fokhagymát.enyhén lesütjük.
A megkelt tésztát 4 részre szedjük, mindegyiket vékonyra kinyújtjuk, lekenjük a fokhagymás zsiradékkal.
Erre szórjuk a sonkát, vékonyra szeletelt lila hagymát, reszelt sajtot, majd feltekerjük. Háromszögeket vágunk belőle, majd zsírpapírral bélelt tepsibe tesszük, a tetejét lekenjük tojással, szórunk rá reszelt sajtot, és egy kis len-és szezámagot.
190 fokos előmelegített sütőben sütjük.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!