Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
1 kg liszt, 40 dkg burgonya, 30 dkg tökmag, lenmag, szezámmag, napraforgó mag vegyesen, 10 dkg zsír, 25 dkg Rama, 2 kefír, 3 tojás, 5 dkg élesztő, 1 mokkáskanál cukor, 2 evőkanál só.
a burgonyát héjjában megfőzzük, még melegen lehámozzuk, és áttörjük.A magokat szétterítjük egy tepsiben, és a sütőt enyhe fokozatra állítva kissé megpirítjuk.
A kefírt meglangyosítjuk a cukorral, majd belemorzsoljuk az élesztőt, és felfuttatjuk.
A lisztet összemorzsoljuk a zsírral, Ramaval, hozzá adjuk az áttört burgonyát, a sót, 2 tojást, a kefíres élesztőt, jól átdolgozzuk, majd hozzá adjuk a pirított magvakat.Alaposan átdolgozzuk, és meleg helyen legalább 1 órát kelesztjük.
Kínyújtjuk, pogácsa szaggatóval kiszúrjuk, a tetejét lekenjük tojással, és 200 fokos előmelegített sütőben pirosra sütjük.
Én szoktam a tetejére egy kis sajtot reszelni, de nélküle is finom.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!