Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
20dkg.liszt
1 t.k. sütőpor
15 dkg.vaj. /én 10 dkg. vajat és k.b.5 dkg. fűszeres baromfi zsírt használtam ettől
/nagyon pikáns íze lett/
2 tojás sárgája
van. cukor
reszelt citromhéj
Pihentetjük az összegyúrt tésztánkat, majd jó vékonyra nyújtjuk k.b. késhát vastagságúra és ebből kis korongokat szúrunk ki.
Habhoz:
2 tojás fehérje 15 dkg.cukor és egy teás kanál citrom lé, amit nem teljes kemény habbá kell verni. Kis korongokra habzsákból vagy két kiskanál segítségével halmokat készítünk és 170 fokos előmelegített sütőben megsütjük. Még melegen gyümölcs dzsemmel, lekvárral összeragasztunk 2-2 vagy, ha a formánk másféle akkor középre kerül a dzsem. Én már sütés előtt tettem karikáimba a dzsemet így is jó lett. Vigyázni kell nehogy megégjen a hab, fehérnek kell maradnia.
K.b. 10-20 perc az egész.
Középre én meggy dzsemet főztem mirelit meggyből.
Formát is lehet módosítani bármilyen ötlet szerint.
A fűszeres zsír úgy készült, hogy amikor sült a csirke húsom tettem hozzá kakukk füvet jó bőven és még zsálya leveleket ettől különleges és nagyon - nagyon finom ízt kap nem csak a zsír hanem a husi is. Érdemes megpróbálni, lehet a zsálya helyett rozmaringot is használni az is nagyon jó kinek kinek ízlése szerint.
|
|
Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!