Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
30 dkg liszt
10 dkg vaj,
2 tojás,
3 evőkanál tejföl,/20 %-s, de még jobb, ha házi/saját tapasztalat.
kis só,
1 kávéskanál ecet.
A vajat nagyon habosra kikeverjük, és hozzáadjuk a 10 dkg lisztet, jól eldolgozzuk. A többi anyagból puha rétestésztát készítünk, gyúrjuk,addig míg nem hólyagzik.
Kinyújtjuk, rákenjük a lisztes vajat, és szorosan felcsavarjuk. Hűtőben pár órát pihentetjük. Lehet jó előre elkészíteni és lefagyasztani. Szobahőmérsékleten négy-öt óra kell, hogy újra nyújtható állapotú legyen. Nekem nagyon jól bevált ebből krémes lapokat is lehet sütni, vagy akár sós rudakat is. Neten találtam a receptet köszönet illeti akitől származik.
Ez a mennyiség nekem dupla adagból készült, almás és túrós.
Túróst én kicsi cukor kicsi só, de inkább sósabb nálunk így kedvelt.
|
|
Kőszeghy Anna 16 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 16 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!