Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Fél kg. túró, 1 pohár kefir, 1 dl tej, 3 dkg élesztő,pici cukor, ízlés szerinti só, 2 db
tojás, nagy csokor zsenge kapor, kb. fél csomag puha vaj v. u.annyi margarin, és annyi liszt amit fel vesz, úgy, hogy könnyű maradjon a tészta
A túrót ,kefirt, felfuttatott élesztőt, az 1 egész tojást és a másik sárgáját, sót liszttel jól össze dolgozom / én házi túrót használok ehhez , ezért nem kell tejföl, de üzletben vásárolt túróhoz kell 1 pohár 20% -os tejföl is/ vékonyra kinyújtom és megkenem a puha vajjal, rászórom az apróra vágott kaprot jó bőven és felcsavarom a tésztát, kissé megtapicskolom és a két végét aláhajtom. Ettől lesz réteges.
1 órát pihentetem. Kinyújtom kb. únyi vastagra beirdalom és kiszaggatom, majd újból pihentetem legalább fél órát.
Megkenem a maradék tojásfehérjével és mehet sülni.
Frissen a legfinomabb.
Sok sikert és jó étvágyat.
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!