Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
hozzávalók
csokis alap:
3 db.tojás, 2 e.k.víz, 1 e.k. citromlé, 3 e.k. cukor, 2 e.k. liszt, 1 e.k. keményítő, 1 púpos k.kakaópor, fél cs. sütőpor, 10 dkg. 70%-s csoki.
Hozzávalókból szokásos módon piskótát készítünk. Annyi különbséggel, hogy a csokit apró darabokra vágjuk /bors szemnyi esetleg borsónyi/ és a masszához adjuk, ez nagyon klassz mert darabokban lesznek a kész piskótában is.
töltelék:
fél kg. túró, fél citrom héj és lé, cukor ízlés szerint, szőlő hús 2 dl, 9 lap zselatin, 2 cs. habpor hozzá 3 dl. tej, 2 dl. hulala egyharmad része.
túrót citrom héjat és levét, cukrot alaposan kikevertem és kicsit hagytam állni. Ez idő alatt felforraltam a szőlőt / mag és bőr nélkül/ majd az előírásnak megfelelően elkészített zselatin lapokat hozzá adtam, kicsit hűlt és a túróhoz kevertem.
Felvertem a habport utasítás szerint és a hulalát is, nem túl keményre mert akkor könnyen összetörik keverés közben vagy kis szigetecskék maradnak.
Hulala 2 harmad rész kivételével /ami majd a díszítéshez kell/ óvatosan a túrós krémhez kevertem ez került a csokis alap tetejére, amibe félbe vágott szőlőszemeket szórtam. /mazsola szőlőt használtam ebben nincs mag/
zselé:
2 dl. szőlő hús, cukor, zselatin.
zselét készítettem ez került a tetejére.
Az egészet félre tett habbal és pár szőlőszemmel, valamint az előre elkészített csoki szőlőlevéllel díszítettem.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!