Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Túrógúla
Hozzávalók:
Tésztához:lekváros piskóta tekercs
Töltelékhez: 1,5 dl befőttlé; ízlés szerint gyümölcsbefőtt; 4 dl tejszín; 2 cs. vaníliás cukor; 30 dkg kristálycukor; 50 dkg túró; 1 citrom reszelt héja; 1 cs. (2,5 dkg) zselatin
Elkészítése:
Egyszerű lekváros piskótát készítünk. Egy jénai tálat folpackkal kibélelünk, és a felszeletelt piskótatekerccsel körberakjuk. A töltelék elkészítéséhez a túrót a kristálycukorral, a vaníliás cukorral, és a citromhéjjal összekeverjük, félretesszük. A befőttlevet odatesszük melegedni, és csomómentesen elkeverjük benne a zselatint, majd a felvert tejszínhabba keverjük. Ez után hozzáadjuk a túrós masszát, végül belekeverjük az apró kockára vágott gyümölcsöt. Mindezt beleöntjük a piskótával kibélelt tálba, és a tetejét is piskótatekerccsel rétegezzük. Hűtőbe tesszük, és ha jól kihűlt, a tálból kiborítjuk.
A díszítés meg csak fantázia kérdése!
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!