Recept: mini emeletes (kép)

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25054 fő
  • Képek - 8750 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25054 fő
  • Képek - 8750 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25054 fő
  • Képek - 8750 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25054 fő
  • Képek - 8750 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

mini emeletes

A torta "krémje" a túrógúla alapkréme.

Hamis marcipán:
20 dkg gríz; 40 dkg porcukor; 10 dkg tea vaj; 30 dkg hagyományos háztartási keksz;15 evőkanálnyi tej; egy csipet só; 3 evőkanál mandula aroma
Elkészítés:
A tejet kimérem és mikróban felforrósítom, figyelve, hogy ki ne fusson.Elkevergetem benne a grízt, és megvárom, hogy kissé megpuhuljon.Közben a kekszet porrá darálom, elkeverem benne a porcukrot sót majd összedolgozom a grízzel, ha az kihűlt. A végén keverem bele az olvasztott vajat és a mandula aromát! Hűtőben 2-3 órát hagyom pihenni.

Látta 2277 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Csuha Lászlóné üzente 14 éve

Szia Kriszti!
Először is köszönöm a dicséretet. A hamis marcipán nem egy bonyolult dolog, de azóta találtam egy sokkal egyszerűbb receptet hamis marcipán névvel. Ez pedig a fondant! Finomabb is, és sokkal egyszerűbb vele dolgozni, mint ezen a tortán levő hamis marcipánnal. Egyébként vízzel ragasztunk marcipánt.
http://www.youtube.com/watch?v=p9rlJeJsJR0 itt találod, hogy kell elkészíteni!
Én ez szerint a recept szerint készítettem :http://www.tortaimado.hu/2009/03/fondant-pillecukorbol-marshmallow.html
Nagyon sok sikert kívánok!

Válasz

Csukáné Sirhán Krisztina üzente 14 éve

Szia!

Én még kezdő vagyok, de szeretném kipróbálni ezt a hamis marcipános tortabefedést! Lehet, hogy buta kérdés lesz, de mivel kell bekenni, hogy a kisvirágok rajta maradjanak?
A tortát kívülről be kell fedni krémmel, vagy a tésztán is megáll ez a massza?

Gratulálok, nagyon ügyes vagy. Én is szeretnék majd ilyen szép tortákat készíteni egyszer.

Válasz

Hudák Lászlóné Andrea üzente 14 éve

Szia. Köszi az ötletet, ki fogom próbálni. Egyébként gyönyörűek a tortáid. Mintha cukrászdából rendelted volna. Nagyon fantáziadúsak. Biztos finomak is. Én sajnálnám felvágni. Gratulálok.

Válasz

Csuha Lászlóné üzente 14 éve

Szia Andi!
Ezen a tortán hamis marcipánnal dolgoztam, ami egy keksz alapú massza Lentebb írom a receptet! Amúgy szerintem a marcipánnal való munkának az a lényege, hogy könnyen gyúrható legyen, és porcukrozott deszkán nyújtsd. Vannak videók a YouTube-n, én is ott találtam egy csomó jó ötletet.
http://www.youtube.com/watch?v=TRv5sQnr43k&NR=1 :ez pl krémrózsa.
http://www.youtube.com/watch?v=vecmy4nKT-A&NR=1 ez pedig marcipánnal való torta borítás.

Válasz

Hudák Lászlóné Andrea üzente 14 éve

A marcipánnal mit csinálsz, hogy ilyen szépen lehet vele dolgozni? Mi próbáltuk nyújtani, de elég silány lett az eredmény.

Válasz

Kodák Mária üzente 14 éve

Csoda szép.imádom a zöld színt:Marika

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Oszibarackos_kremes_desszert_2195272_6109_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu