Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Egy 1.5 kg-os csirke, 2 szelet kalács, tej, 3 ek olaj, 1 ek reszelt vöröshagyma, 1 paprika, 2 tojás, 10 dkg sajt, só, grillfűszer, 1 mk. p. paprika, 1 ek szárított bazsalikom
A kalácsot a tejben megáztatjuk, kinyomkodjuk, összemorzsoljuk. A hagymát az olajon megpirítjuk, a kalácsot beleforgatjuk és az apróra vágott paprikával, a reszelt sajttal, a tojásokkal, sóval és a bazsalikommal jól összedolgozzuk. A megtisztított csirkét kívül-belül a grillfűszerrel bedörzsöljük, majd a töltelékkel megtöltjük. A hasüreg nyílását összetűzzük, és a csirke külsejét egy kanál olajjal bekenjük. Egy tűzálló tálban, lefedve a forró sütőbe toljuk, 10 percig erős, majd még fél óráig takarékon sütjük.
A szárnyas külsejét egy kanál pirospaprikával összevert olajjal bekenjük, és szép pirosra sütjük.
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Párolt csirkeragu újhagymával
Töltött csirke rolád
Barackos csirkecsíkok
Íjászmesterek kedvence