Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók (4 személyre):
1 csirke (kb. 1,2 kg), só, bors, 1 kk. szárnyas fűszerkeverék, 1 csirkecomb (15 dkg), 1 tojásfehérje, 1 dl tejszín, 2 gerezd fokhagyma, 10 dkg nyers, füstölt tarja, a csirke mája, 4 dkg hámozott sós pisztácia.
A csirke fejét, nakát, lábát és szárnyát eltávolítjuk, a mellére fektetjük, a hátán hosszába kettévégjuk, a bőre épségére ügyelve leválesztjuk a csontokról a húst azaz kicsontozzuk. A húslapot bőrével lefelé egy sütőpapírra fektetjük, meghintjük sóval, borssal és a fűszerkeverékkel. A töltelékhez a csirkecombot kicsontozzuk, felkockázzuk, aprítógépbe tesszük, hozzáadjuk a tojásfehérjét, a tejszínt, az áttört fokhagymát, ízlés szerint sót, borsot, és habosra-pépesre turmixoljuk. Lazán belekeverjük az apróra felkockázott tarját, csirkemájat és egészben a pisztáciát, rúdszerűen a húslap közepére halmozzuk. Feltekerjük, az alatta lévő sütőpapírba göngyöljük, sonkaszerűen megkötözzük, és forró sütőben (200 Celsius-fok) kb. 80 percig sütjük.
Nem túl vékonyan, kissé rézsútosan szeletekre vágjuk, tálra rendezzük, és párolt kelbimbóval (40 dkg), salátával körítve tálaljuk.
|
|
Andy yyyyy írta 2 napja a(z) bogyós fórumtémában:
Your post about avoiding scams is really educational! This is ...
Andy yyyyy írta 2 napja a(z) karamell fórumtémában:
You made an excellent post about preventing scams! It is ...
Andy yyyyy írta 3 napja a(z) Alaposan nézzük meg, hogy miből főzünk! fórumtémában:
Well done for drawing attention to the dangers of dishonest ...
and yy írta 3 napja a(z) Egyszerű, egészséges és olcsó pástétomok! fórumtémában:
This post about preventing scams is really beneficial! I...
and yy írta 3 napja a(z) NINCS MOSOGATÁS! CSAK ÖBLÍTÉS! fórumtémában:
This is an excellent review on betting scams! You did a ...
Jhon Blake írta 3 napja a(z) Mit hallgattok főzés közben? fórumtémában:
Your emphasis on preventing betting scams is excellent! It is...
Andy yyyyy írta 3 napja a(z) Otthoni munkalehetőség fórumtémában:
Your dedication to combating fraudulent betting websites is ...
Jhon Blake írta 3 napja a(z) Zöldborsó leves fórumtémában:
It is important to talk about scam prevention in betting, therefore ...
and yy írta 3 napja a(z) Lekvár-variációk fórumtémában:
Your explanation of how to identify phony betting...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Párolt csirkeragu újhagymával
Barackos csirkecsíkok
Íjászmesterek kedvence
Bazsalikomos töltött csirke