Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A kívül ropogós, belül vattacukorszerű pavlova egyadagos méretben az egyik legegyszerűbben elkészíthető és leglátványosabb desszert. Az élénkszínű, tojásoktól napsárga krém erős citromos íze ellensúlyozza a habcsók édességét, a húsvéti bónusz pedig egy nyuszifészek a tetején, amit előállíthatunk csak zöld szórócukorból, vagy használhatunk ételfestékkel zöldre színezett, sűrű cukormázat, kókuszreszeléket, készen kapható dekortollat, vagy valamilyen, a citromhoz passzoló zöldfűszerlevelet, például bazsalikomot.
Hozzávalók: (6 darabhoz)
60 gr tojásfehérje ( 4 nagyobb tojásból)
90 gr cukor
4 gr étkezési keményítő
1 kávéskanál fehérborecet/ almaecet ( 5% körüli legyen)
a citromkrémhez:
2 tojás sárgája
1 citrom reszelt héja
30 ml citromlé
6 dkg porcukor
10 dkg szobahőmérsékletű vaj, felkockázva
a dekorációhoz:
apró csokitojások,
zöld szórócukor,
bazsalikomlevelek
Forrás: http://divany.hu
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Epres-csokis pavlovás hab
Francia húspástétom leveles tésztában
Készítsetek házi csokitojást, imádni fogjátok!
Csekonics kalács csokoládémázzal